Management advies

.

Of het nu gaat over het bepalen van uw bedrijfsstrategie, het doorlichten van uw organisatie, het zoeken naar een zakenpartner, het doorspreken van uw bedrijfsrendement of kostprijscalculatie of gewoon een sparringpartner waarmee u uw plannen en problemen kunt  bespreken; het Centrum voor Koude- en Klimaattechniek staat u met raad en daad terzijde. Alle gesprekken zijn volstrekt vertrouwelijk, indien gewenst afgedekt door een geheimhoudingsverklaring.

Als management consultant zijn wij uw raadgever en sparringspartner die u richting geeft vanuit kennis en ervaring in de koude- en klimaattechniek.
Wij bekijken uw bedrijf integraal,  zowel binnen de markt waarin u zich bevindt, het concurrentieveld in die markt als uw eigen competenties en onderscheidingsvermogen daarbinnen. Waar liggen uw kansen en (net zo belangrijk) waar liggen ze zeker niet. Hoe kunt u uw sterke punten het beste uitspelen en datgene wat wellicht voor verbetering in aanmerking komt aanpakken. Moet u alles zelf doen of is het slimmer om samenwerkingsverbanden te zoeken of zelf te creëren . 

Moet u juist meer en betere producten / diensten toevoegen aan uw bestaande klantenkring of eerder nieuwe klanten zoeken met uw bestaande producten / dienstenpakket.

Kunt u wel groeien? Heeft u er de middelen voor of moeten er eerst ruimte gecreëerd worden om de gewenste groei te faciliteren. Is uw organisatie slim ingericht om uw doelen te bereiken?

Kortom, bel of mail ons voor een afspraak-
Het eerste gesprek is altijd gratis en vertrouwelijkheid wordt gegarandeerd.